четвртак, 1. септембар 2016.

Sajam zdravlja, Kragujevac, 16-17. 09. 2016.

16-17. septembra ove godine, na Šumadija sajmu u Kragujevcu, održaće se Sajam zdravlja.

Među izlagačima i učesnicima sajma, naći će se i Udruženje Preporod života. Najvažnija delatnost ovog udruženja je unapređenje zdravlja u Srbiji, širem regionu i svetu. Sedište udruženja je u Novom Sadu, a jedan od najstarijih, najaktivnijih i najvažnijih ogranaka je upravo u Kragujevcu.

Tokom trajanja sajma, posetioci će na štandu Preporoda života moći da se upoznaju sa svim aktivnostima udruženja. Pored toga, moći će da besplatno provere svoje zdravsteno stanje i fizičku formu.

U subotu, 17. septembra, održaće se predavanje "Nameštanje atlasa metodom HumanUP". HumanUP je međunarodni termin za metodu poznatu kod nas kao Preporod masaža potljka. Nameštanje atlasa pomenutom metodom je najpoznatija aktivnost Preporoda života. Termin određen za predavanje je 16-17h. Predavač je atlasolog Zoran Janković.


Organizator sajma je Dream Factory. Pokrovitelj je Grad Kragujevac a Generalni sponzor je Hemofarm. Promoteri sajma biće Maja Volk i Nada Macura.
 
Tokom sajma, posetiocima su ponuđeni razni besplatni pregledi, besplatne analize, besplatni uzorci suplemenata, popusti od 10-20% na pojedine proizvode, usluge, preglede, tretmane...

Нема коментара:

Постави коментар