понедељак, 2. децембар 2013.

Preporod, ogranak Kragujevac


Udruženje građana Preporod života, čije je sedište u Novom Sadu, podelilo je svoje aktivnosti na ogranke, da bi izašlo u susret sve većem interesovanju za članstvom u ovom udruženju i pokrilo što veći deo teritorije Srbije. Do kraja oktobra, pored matičnog ogranka u Novom Sadu, s uspehom je radio i ogranak u Beogradu.

U skladu sa svojom misijom, a to je zdravija Srbija, Preporod života nastavlja sa radom i u drugim novim centrima u Srbiji. Od početka novembra do danas, dakle u periodu od tek nešto više od mesec dana, svoj rad su započeli i ogranci u Kragujevcu, Zrenjaninu, Nišu i Užicu a na pomolu su još neki novi.

Preporod, ogranak Kragujevac, uveče
Autor ovog teksta vodi ogranak u Kragujevcu i ponosno ističe da ovaj ogranak hrabro i uspešno prevazilazi neke početne poteškoće, uglavnom tehničke prirode.

Adresa ovog ogranka je: Dragoljuba Milovanovića Bene 19 (na uglu sa ulicom Čiče od Romanije), Kragujevac. Kontakt telefon, za informacije i zakazivanje, je: 0600205701.

Radi lakše orijentacije, ako od benzinske pumpe u Erdogliji krenete kroz ulicu Čiče od Romanije (u kojoj se nalazi ambulanta br. 5), na dnu ulice skrećete u ulicu Dragoljuba Milovanovića Bene, i na tom ćošku je Preporod, na broju 19 (vidi sliku).

Prijem novih članova za sada ide nešto sporije ali je u perspektivi osetno uvećanje članstva u skorijoj budućnosti. Razloga za optimizam svakako ima.

Нема коментара:

Постави коментар