четвртак, 1. мај 2014.

Utisci sa Susreta (2)


Tokom 1. Susreta Preporoda života bilo je više izolovanih diskusija u vidu dijaloga ili na nivou manjih grupa. Ipak, kada su tekla izlaganja po pitanju tema od opšte važnosti za Udruženje, reči prezentera tj. izlagača uživale su nepodeljenu pažnju svih učesnika.

Iako je predsednik udruženja, Predrag Đorđević, uspešno vodio čitav događaj po zamišljenom programu, morajući povremeno da požuruje diskutante koji su nešto pričljiviji od ostalih, nije morao nikoga posebno da nagovara da bude dobar slušalac. Jednostavno, svi su bili željni i žedni novih saznanja.

Očigledno je da interesantnih tema od značaja za sve učesnike ima toliko da jedan dan nije dovoljan ni da se sve pomenu.

Klikni na sliku za uvećanje

Na slici gore, u ulozi pažljivih slušalaca, nalaze se, s leva na desno: Bojana Čopik (Boba), master mikrobiologije iz Novog Sada; Siniša Vrgović, specijalista medicine rada, akupunkturolog i homeopata iz Pančeva; Aleksandar Radosavljević, doktor veterinarske medicine i maser iz Novog Sada; Zoran Mijatović iz Beograda; Malina Kosanović, diplomirani biolog i pedikir iz Kragujevca.

Нема коментара:

Постави коментар